Besøk hos BK Grafisk AS


På bilder ser vi Ivan takker Jon Lønneberg for omvisningen

24. april 2014 – Tekst og foto: Egil Solberg

Været gjorde sitt til at vi fikk en fin start på turen til BK Grafisk AS utenfor Sandefjord. 14 medlemmer fikk en positiv og hyggelig velkomst av daglig leder Ingar Jansen og produksjonssjef Jon Lønneberg.

Trykkeriet flyttet for ca. 2 år siden inn i et stort nytt bygg, skreddersydd for trykkeri og tilhørende virksomhet. Ingar viste oss administrasjonen og ga en innføring i hvilke områder trykkeriet satser på. Han la vekt på at BK Grafisk skal fremstå som en totalleverandør til sine kunder, alt fra T-skjorter til de mest avanserte grafiske produkter.

Deretter overtok Jon, som tok oss med på en detaljert omvisning i alle trykkeriets avdelinger. BK Grafisk er en meget allsidig bedrift, hvor trykk, med bl.a. 2 Roland 700 (8-fargere) er stammen i produksjon.
Den store produksjonshallen inneholder også avansert ferdiggjøringsutstyr. Kartonasje, med tilhørende stanse og limutstyr, er en viktig del, og utgjør ca. 30% av omsetningen.
Forøvrig finnes både UV trykk, kasjerings og digitalt utstyr.

Etter bespisning og noen takkens ord fra Ivan kunne vi snu hjemover etter et vellykket besøk og en takk til BK Grafisk AS.